Tietoja Minusta

Hei siellä!

Olen Teppo Kauppinen, 28-vuotias insinööri ja kaiken alan jätkä Suomesta. Tämä sivusto on näyteikkuna siitä, mitä teen ja toivottavasti voin tarjota joitakin hyödyllisiä tietoja lisäksi joitakin vinkkejä ja temppuja aiheista, kuten pelin ohjelmointi, palvelimen hallinta, äänen desing ja elektroniikka.

Olen opiskellut ohjelmistoliiketoimintaa Oulun yliopistossa ja minulla on BSc. ohjelmistotekniikan tutkinto Kajaanin ammattikorkeakoulusta. Elämäni aikana olen ohjelmoinut, suunnitellut elektroniikkaa, soittanut pianoa ja kitaraa – pahus, olen ollut jopa dj soittamassa satojen ihmisten edessä vain ansaitakseni ylimääräistä pekonia leipäni päälle. Olen työskennellyt useissa tietokonepeliprojekteissa tehden ohjelmointia, käsikirjoittamista, kirjoittamista ja äänisuunnittelua, mukaan lukien musiikin säveltäminen ja äänitehosteiden luominen. Mikä oli ensimmäinen peliprojektini? Se oli yksinkertainen polttopallotyylinen peli Commodore VIC-20: lle silloin, kun osasin hädin tuskin lukea-good times. Sen lisäksi olen ollut innokas kuvaaja kouluajoistani lähtien, jolloin opin kehittämään omia B&w-elokuviani. Nykyään opin myös yhä enemmän videotuotannosta, kiitos kunnon Full-HD-varusteiden.

Olen aina kiinnostunut uusista haasteista ja mahdollisuuksista kehittää itseäni. Siksi olen Junior Chamber Internationalin paikallisosaston jäsen, jossa vastaan tällä hetkellä osastomme sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä paikallisena tiedotusvastaavana sen lisäksi, että olen osastomme strategiasuunnittelutiimin jäsen. Vuonna 2013 olen JCI Suomen pohjoinen alue – region D: n aluetiedottaja. Olen myös voittanut JCI Finland Public Speaking Championshipin vuonna 2012 ja edustanut kansallista järjestöäni World Public Speaking Championship – EM-kisoissa, jotka pidettiin Saksan Braunschweigissa.